Selskabslokaler på Sjælland

Selskabslokaler til leje

Vores selskabslokaler står til rådighed, når der skal afholdes receptioner og møder eller andre festlige sammenkomster. Vi tager af os alle aspekterne i service øjemed og tilberedning. Lokalerne klargøres efter behov og vi sørger for at alting kører som smurt når et arrangement står for døren. Ved firmafester kan vi eksempelvis foreslå buffeter, der kan spænde fra simple lune retter til et aldeles overdådigt smørrebrødsbord. Således indretter og anretter vi lokaler og mad til alle anledninger.

Det er vigtigt for os, at vores kunder er helt tilfredse med den betjening de modtager og vi er derfor opsatte på at skabe de helt perfekte rammer. Derfor ønsker vi også at efterleve alle de inputs og ønsker, som kunden måtte have i forbindelse med et arrangement. Vi ser os selv som en fleksibel virksomhed, der så vidt muligt kan tilpasse ønsker efter behov.

 

Hør mere om vores selskabslokaler

Hver en sammenkomst er unik og for kunden er det utvivlsomt en stor dag, der meget gerne skal forblive i erindringen for evigt. Det kan være en rund fødselsdag, en konfirmation, en begravelse eller et bryllup.

Ja, alle disse er vigtige mærkedage, der bør varetages af en professionel hånd og et serviceminded team.

Vi servicerer hovedsageligt kunder fra områderne Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre og Søborg, men betragter hele sjælland og hovedstadsområdet som vores udvidede kundekreds.

Husk at vi kan tilbyde: Bryllupsmenu, catering, diner transportable, firmafest og frokostlevering og frokostordning

 

Selskabslokaler i Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre Søborg


drc logo