Julefrokost

Skal det være julefrokost, skal det være os!

Når vi når til december måned, hører en julefrokost sig bestemt til! I vores menu til julefrokosten kan vi friste vores kunder med fire forskellige slags menuer. Vi har Juleplatten, Julemiddagen og så er der to helt fortinlige varianter af Julebordet. Løssluppen madglæde, rig på traditioner og fuld af den gode smag. En nostalgisk rejse igennem det bedste af gammeldags dansk kogekunst. Husk at vi her byder alle slags selskaber velkomne, ligesom vi også tilbyder catering og mad ud af huset til alle slags selskaber.

Juleperioden er en travl tid for os, så vi anbefaler at kontakte os i god tid, for at undgå skuffelse med hensyn til reservationer.

 

En julefrokost I aldrig vil glemme

Man kan ikke slå den mæthedsfølelse man har efter en velovertået julefrokost, hvor der er røget noget indenbords. Lad julemenuen være hvad den er  - et overflødighedshorn af smagsoplevelser og småretter - lune, varme, og kolde. Lad snapsen flyde og øllet skumme. Nyd denne rige tradition, som kun finder sted én gang om året.

Ring til os og find ud af hvordan du får den bedste oplevelse på hele Sjælland.

Vi servicerer mest omkring Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre og Søborg. Men alt kan arrangeres.

Husk at vi kan tilbyde: Bryllupsmenu, catering, diner transportable, firmafest, frokostlevering og frokostordning og selskabslokaler


drc logo