Frokostlevering og frokostordning i Storkøbenhavn

Frokostlevering til private og virksomheder

En frokostording på en arbejdsplads er et godt inititav på flere områder. Vi tilbyder frokostlevering til virksomheder og private. Gennem vores store erfaring som madleverandører til både store og små arrangementer, samt frokostordninger til virksomheder, kan vi garantere, fremtidige forretningspartnere og kunder, en solid og troværdig levering af frokoster, der passer til alle slags budgetter.

Kolleger fra de forskellige afdelinger kan nyde frokostpausen sammen, og det øger samtidig kommunikationen og homogeniten  - i og med at der bliver skabt et fast tværfagligt samlingspunkt. Vi leverer mad ud af huset og kan også tilberede på arbejspladsen. Desuden anretter vi et appetitteligt bord, der sørger for at medarbejderne får en velafbalanceret kost, der både er sund og lækker.

Vi har gennem årene opbygget en loyal kundekreds på grund af vores dedikerede indsats for yde den bedste service i industrien. Vi ser frem til at høre fra nye, interessede kunder, der vil kunne drage nytte af de mange forskellige servicer vi tilbyder indefor vores fag.

 

Budgeteret frokostlevering

Vi står til rådighed for levering af frokoster, hvad enten det er til en firmafest eller til mere permanente løsninger, såsom ugentlige eller daglige frokostordninger.

Drejer det sig om firmafester kan vi for ekspempel sørge for buffeter og det store kolde bord. Eller det kan være anretninger af forskellige platter af forskellig karakter. Vi kan også anbefale vores lækre smørrebrød, der altid tager kegler. Se vores hjemmeside for detaljeret information om alle de retter man kan vælge.  På hjemmesiden kan man naturligvis også læse om betingelser, samt finde alle nødvendige kontaktinformationer.

 

Få styr på en frokostording

Vi vil se frem til at høre fra virksomheder og arbejdspladser, der har planer om at introducere tilbuddet om frokostordninger til deres medarbejdere.  Vi vil fra startfasen stå klar med gode råd og tips om hvordan I bedst kan udnytte lokaler og vi vil yde konsulenthjælp, så I kan få styr på budgetter og høre om alle de muligheder, der kan være i disse ordninger.

Vi servicerer hovedsageligt områderne Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre og Søborg, men rykker gerne ud i andre områder også.

Husk at vi kan tilbyde: Bryllupsmenu, catering, diner transportable, firmafest og selskabslokaler


drc logo