Firmafest

Når der skal afvikles firmafest

Vi har lokaler til rådighed når der skal afholdes firmafest og virksomhedssammenkomster. Det er os der skaber de gode rammer og når Jeres arbejdsplads har noget at fejre kan I stole på, at vi lige ved hvordan det bør afvikles. Vi tager fat om alt det praktiske og lader Jeres firma slappe af, velvidende at I er i trygge hænder.

Hvert et selskab og hver en begivenhed bør arrangeres, så det passer bedst med den profil som en virksomhed har skabt - både udadtil, og indadtil - derfor har vi også mange forskellige løsninger når det kommer til udvalg af mad. Vores erfarne konsulenter er selvfølgelig klar til at hjælpe Jer til, at matche de helt rigtige madvalg således at alt kan gå op i en højere enhed.

 

Firmafest med krop og sjæl

Maden kan enten nydes her hos os, eller vi kan bringe anretninger og buffeter ud af huset, som det passer Jer. På vores hjemmeside kan I detaljeret læse hvilke muligheder der findes.

Kontakt os endelig for at få et uforpligtende tilbud eller henvend Jer hvis I har nogle spørgsmål. Vi dækker fortrinsvist Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre og Søborg, men vi modtager meget gerne kunder fra andre områder også.

Husk at vi kan tilbyde: Bryllupsmenu, catering, diner transportable, frokostlevering og frokostordning og selskabslokaler

 

Firmafest i Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre Søborg


drc logo