Diner transportable

Mad ud af huset med vores Diner transportable ordning

Ønsker I at få mad leveret kan I gøre brug af vores Diner transportable service, som er garant for veltilberedte anretninger og mad med saft og kraft. Vi leverer både til store fester og til små private sammenkomster.

Vi er altid friske på en opgave., og vi tager gerne imod  specifikke ønsker, som vi håber at kunne efterleve i vores menuudvalg. Vores varemærke er lækre danske anretninger og madlavning af høj kvalitet. Alt fra supper til smørrebrød, til stege og is.

 

Levering koster 220 kr. (eksl moms) til selskaber.

Søndag og helligdags tillæg 500 kr. for levering

 

Forkæl  dit selskab med lækker mad fra vores Diner transportable

Klassiske retter med fokus på det kendte danske køkken og altid med de friskeste ingredienser. Fra stående receptionsbuffet, til siddende selskabsbuffet. Vi har mange forskellige muligheder når det drejer sig om forslag til din fest. Vores tilbud kan tilpasses ethvert budget, lige fra basale snack udvalg, henover klassiske retter og buffeter - til specielle anretninger og luksusversionerne.

Ligegyldig hvad du I vælger, kan I være Ganske sikre på, at alt er forberedt med stor kærlighed til faget, og med en skarp og veludviklet sans for detaljen. Vores normale kundekreds er at finde i Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre og Søborg. Men hele sjælland kan serviceres.

Husk at vi kan tilbyde: Bryllupsmenu, catering, firmafest, frokostlevering og frokostordning og selskabslokaler

 

Dinner transportable i Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre Søborg


drc logo