Bryllupsmenu

Lad os tage os af planlægningen af Jeres bryllupsmenu

Mulighederne til en bryllupsmenu er næsten uendelige. Det er let at blive forvirret og vide hvad der vil passe sig bedst. Det er her vi kommer ind i billedet. I form af vores store ekspertise på området kan I trygt overlade planlægningen til os.

Vi tager Jer med i hver en beslutning og vil selvfølgelig konsultere Jer, om de helt personlige detaljer. Vi efterlever naturligvis også  gerne Jeres specifikke ønsker og de krav som I eventuelt måtte have I forbindelse med menuen til den store dag.

Måske har I en helt klar forestilling om hvad det er I vil have og hvad det er I ønsker - måske står I lidt på bar bund? Under alle omstændigheder står vi klar i kulissen til, at sørge for at alle ideer udvikles og bliver ført ud i livet på en fortrinlig og erindringsværdig måde.

 

Hvad skal din bryllupsmenu bestå af?

Det er vigtigt at overveje nøje hvad jeres festmenu skal bestå af. For eksempel afhænger udvalget af friske råvarer af årstiden. Desuden skal der helst være noget for enhver smag til en stor fest.

Vores primære kundekreds er fra Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre og Søborg, men vi udvider meget gerne. På denne hjemmeside kan man finde al nødvendig kontaktinformation.

Husk at vi kan tilbyde: Catering, diner transportable, firmafest, frokostlevering og frokostordning og selskabslokaler

 

Bryllupsmenu i Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre Søborg


drc logo