Kartoffelgratin

Vært/værtindens frihed

Buffet lige til at stille på bordet, hvor alt er anrettet på fade. Også tiltænkt til festlokaler, hvor man ikke har de bedste/største køkkenfaciliteter 

Forrets buffet anrettet på fade:

Grillet tun med avokado på grøn bund pyntet med tangsalat

Lakserillette med sprød æble - fennikel salat

Ristede tigerreje salat med mozzarella, cherrytomater, artiskok blandet med citron og krydderurter

Friskbagt fladbrød med rosmarin og havsalt

Hovedretsbuffet anrettet på fade:

Grillet flækket oksefilet med timian og hvidløg på grøn bund pyntet med grillet peberfrugt

Let røget håndskåret svinemørbrad med thaisalat og hjemmelavet mango chutney

Lun bornholmerhane stegt med BBQ hertil hjemmelavet Coleslaw

Frisk kartoffelsalat med asparges springløg og frisk basilikum pestso

Vandmelonsalat med frisé og rucola, græskarkerner, friske bær & feta toppet med nedkogt balsamico – hindbær vinaigrette

Dessert buffet:

Hvid chokolademousse med orange nødde krokant og passion frugt coulis

Jordbær/rarbarber sorbet pyntet med mynte

Kr. 350 
pr. kuvert.

drc logo