Serano 1

Menuer og arrangementer

Vi leverer mad ud af huset, eller I kan hente jeres bestilte mad som en take out løsning.

Skal I have fest eller andre former for sammenkomster og har I brug for udbragt mad, der er veltilberedt og appetitvækkende, så er vi altid klar på en catering opgave. Vi står for flotte danske anretninger og madlavning af høj kvalitet til både konfirmationer, grillarrangementer, julefrokoster og firmafester

Vi dækker det meste af sjællandsområdet og vores kundekreds er især at finde i områderne Gladsaxe, Glostrup, København, Albertslund, Taastrup, Rødovre og Søborg. Men som sagt så bestræber vi os på, at levere til hele sjælland og hovedstaden.

 

Lækker mad ud af  huset til  dit selskab

Klassiske retter og det gode danske køkken. Kraft og saft er de slagord som vores erfarne stab har i baghovedet, når den mad, som vores kunder har bestilt bliver tilberedt. Vi kan vores kram, når det kommer til mad, og vi lover, at dit selskab aldrig vil gå sultne hjem, når vi har haft en finger med i spillet.

Vi sørger for mad til både kræsne barnetunger og de ældre feinschmeckere. Mad uden alt for store dikkedarer, men med sans for detaljen.

Vi ved hvad der fungerer bedst, og vores mange år i branchen gør, at vi forstår hvad vores kunder kan lide at spise. Vi leverer mad ud af huset og catering af høj kvalitet, så tøv ikke med at kontakte os og få en god mad oplevelse bragt lige til døren.  

Du kan altid fange os på telefon 39 69 43 25. Vi glæder os til at hjælpe med dit næste arrangement. 


drc logo