Serano 1

Det store kolde bord

 

Kolde bord 1

  • Hvide og røde sild med løg og kapers
  • Røget forel med røræg og purløg
  • Tærte med broccoli og bacon
  • Fiskefilet med remoulade og rejer
  • Mørbradbøf med løg og flødesauce
  • Lun ribbensteg med rødkål og surt (skal skæres)
  • Roastbeef med remoulade
  • Leverpostej med champignon og bacon
  • Frugtsalat
  • Osteanretning
  • Rugbrød, franskbrød, kiks, fedt og smør.
Kr. 245,-
pr. kuvert
(min. 15 kuverter)

Kolde bord 2

  • Hvide og karry sild med løg
  • Røget forel med røræg og purløg
  • Røget laks med asparges
  • Leverpostej med champignon og bacon
  • Kamsteg (skal skæres lun) med rødkål
  • Tunmousse med citron
  • Mørbradbøf med løg i flødesauce
  • Roastbeef med remoulade
  • Frugtsalat
  • Osteanretning
  • Rugbrød, franskbrød, kiks, fedt og smør.
Kr. 245,-
pr. kuvert
(min. 15 kuverter)

drc logo